logo

WOLLEN PLAID KOPEN WOOOL

Snelle en Gratis Levering
GRATIS LEVERING

Met DHL of PostNL

Shop met Korting
SHOP ALTIJD VOORDELIG

Profiteer van korting en de beste aanbiedingen!

Snelle Levering
VERZENDING BINNEN 24 UUR

Alle bestellingen worden binnen 24 uur verzonden

Premium Schapenvachten
PREMIUM SCHAPENVACHTEN

Persoonlijke Selectie, Uniek gefotografeerd & Beste Kwaliteit

Waarom een wollen plaid kopen?

Een wollen plaid kun je gebruiken om je interieur aan te kleden

Plaids maken van jouw huis een thuis. Ze bieden warmte en comfort, maar vooral ook sfeer. De perfecte manier om jouw woning stijlvol aan te kleden. De keuze voor de juiste plaid krijgt jouw huis zonder moeite een compleet andere uitstraling. Van luxueus tot bohemian en van klassiek tot romantisch: het het geeft je interieur net dat beetje extra. Gun jouw huis een volledige make-over met één simpele investering en creëer in een handomdraai een nieuwe look.

Plaids zijn de meest veelzijdige woonaccessoires

Weinig woonaccessoires zijn zo praktisch en sfeervol tegelijk. Textiel geeft structuur, diepte en body aan je interieur. Drapeer je sierdeken losjes over een stoel in de woonkamer voor een huiselijk gevoel. Trek hem als sprei over je onopgemaakte bed en je slaapkamer ziet er in drie tellen weer opgeruimd en rustgevend uit. Een dekentje over de armleuning van de bank oogt knus, maar ook ideaal om onder weg te kruipen. Alleen of gezellig met het hele gezin, terwijl jullie samen van een film genieten. Wist je dat een plaid van oorsprong een reisdeken is? Neem hem mee op vakantie om tijdens een frisse nacht samen naar de sterren te staren. En je kinderen slapen er heerlijk onder op de achterbank op weg naar huis.

Kies de plaid die bij je past

Laat je verrassen door onze uitgebreide collectie sierdekens van goede kwaliteit. De grote verscheidenheid aan rijke stoffen, sprekende kleuren en prachtige prints biedt voor elk interieur wat wils. Van pluizig en knuffelbaar tot strak en stijlvol: er is voor iedereen een ideale plaid te vinden. Gun jezelf zo’n gerieflijk woonaccessoire voor het ultieme thuisgevoel. Dus wil je een wollen plaid kopen, kijk dan snel in onze shop!

Wil je graag een mooie deken of wollen plaid kopen? Dan ben je bij WOOOL aan het goede adres. WOOOL heeft meerdere verschillende lijnen van plaids en dekens. In verschillende prijsklassen, verschillende materialen en veelzijdige kleuren. Zo is er voor ieder wat wils, en kun je snel genieten van een heerlijke warme, wollen plaid of deken!

-Home Collectie: Verschillende lijnen (Zelandia, Caledonia, Kini, Nova, Diamond, Manhattan) van dekentjes bestaande uit 100% Nieuw Zeelandse Wol

-Luxury Collectie: Verschillende designs bestaande uit 100% hoogwaardige Wol, met een grotere wol dichtheid.

-Nature Collectie: Verschillende wollen dekens met leuke natuur- en dierenprinten. Ook leuke kinderdekens!

-Merino Collectie: Verschillende dekens bestaande uit Merino Wol, te gebruiken voor baby of voor in de slaapkamer.

Wollen plaid kopen voor in je slaapkamer of woonkamer

Wol is meestal gemaakt van schapenwol, waardoor het erg geschikt is als plaid voor in de winter tijdens het slapen. Wollen dekens worden dan ook het vaakst gebruikt in een slaapkamer. Al is het voor de mensen die het vaak koud hebben ook erg geschikt op de bank al kijkend naar je favoriete serie of film. Door de temperatuurregulatie en isolerende kenmerken van wollen plaids is dit voor de echte koukleumen de juiste keuze. Naast comfort heeft een plaid van wol ook een decoratieve functie. Zo staat een plaid erg mooi op de bank en/of is het een mooie en stijlvolle toevoeging op het interieur van uw slaapkamer. Met een groot assortiment van wollen plaids in verschillende kleuren, motieven en designs vindt je altijd een plaid die mooi opgaat in het interieur van je slaap- en woonkamer.

Plaid van wol: Natuurlijk, duurzaam en zeer comfortabel

Wol is een natuurproduct en daardoor een erg duurzame manier van opwarmen. Het fijn geweven wol voelt heerlijk aan op de huid en zorgt snel voor de nodige warmte. Door de hoge isolatiewaarde wordt warmte vastgehouden. Wol is daarnaast erg soepel waardoor je aangenaam kunt vertoeven onder een plaid van wol. De kenmerken van wol zorgen voor veel comfort en een behaaglijk gevoel. Ideaal om onder te slapen of tijdens het bingewatchen te zorgen voor een zeer behaaglijk gevoel. Wil je een plaid voor jezelf of waar je samen met je partner onder kunt liggen?

WAAROM ZOU JE KIEZEN VOOR WOOOL?

Ben je er uit? En wil je graag een prachtig schapenvacht kopen? Voor thuis op de bank, op de vloer of voor buiten op het terras? Voor op de babykamer of wil je iemand zo’n lekker zacht, wollig schapenvacht cadeau doen? Maar weet je niet waar je deze het beste kunt kopen? Ga dan voor een WOOOL schapenvacht! Bij ons vind je de allermooiste schapenvachten, altijd ruime keus, de beste kwaliteit en precies wat je zoekt! Bekijk onze prachtige collectie in onze Shop. Vind je niet waar je naar op zoek bent? Kijk dan eens bij ozne zustersite plaids.shop, voor nog meer dekens en plaids.

Alle WOOOL Producten zijn 100% ECO en Duurzaam

Wollen Plaid kopenZowel onze schapenvachten als ook onze plaids en dekens zijn gemaakt van 100% natuurlijke materialen. In 2016 is WOOOL begonnen met de verkoop van schapenvachten, welke zelf geselecteerd worden uit de verschillende looierijen. Hierbij zijn de schapenvachten een restproduct uit de vleesindustrie, er worden dus geen schapen geslacht voor de schapenvachten. Maar hiervoor heeft een schaap natuurlijk al verschillende keren wol kunnen afgeven, waar dan weer warme, wollen dekens en plaids gemaakt worden. Zo is de cirkel voor ons dus weer mooi rond!